Fra 725 DKK

Denne pakke er sammensat til særligt lyse placeringer, såsom sydvendte vindueskarme eller områder med direkte sollys.

  • 1 stk Paradistræ (30 – 40 cm) i terracottakrukke inkl. underskål
  • 1 stk Aloe vera el. lignende i terracottakrukke inkl. underskål

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Stk.
Varenummer (SKU): 112140000000000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Det er ikke altid let at finde planter, der egner sig til den sydvendte vindueskarm. Mange planter kan hurtigt få det for varmt eller få skoldede blade på den meget solrige placering. Vi har derfor lavet en plantepakke, som passer lige netop til den lyse vindueskarm.

Den lyse vindueskarm: Perfekt til den solrige vindueskarm

Vi har udvalgt planter, der kan klare sig godt under de ellers udfordrende forhold. Kaktusser og sukkulenter er for dig, der elsker planter som er smukke og anderledes, og samtidig nemme at passe.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst plejer dine planter, så kan du booke Freja til at komme ud og gå det hele igennem sammen med jer! Læs mere om vores Planteservice lige her!

..

Pleje

Alle planter i denne pakke er nemme at passe, hvis de bliver sat i en solrig vindueskarm.

Vanding: Planterne skal kun vandes, når deres jord er tørret ud. Paradistræet er plantet i en lerkrukke med underskål, så det skal vandes jævnligt med en større mængde vand, end den lille plante, der står i hexagonkrukken. Der er ikke drænhul i hexagonkrukkerne, så vær ekstra opmærksom på, at du ikke overvander din plante.

Lys: Sæt planterne så lyst som muligt, gerne i direkte sollys. Derfor er din lysevindueskarm den helt optimale placering.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP