Den lyse vindueskarm

Fra 200 kr.

Ryd
Stk.

Denne pakke er sammensat til særligt lyse placeringer, såsom sydvendte vindueskarme eller områder med direkte sollys.

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 112140000000000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Den Lyse Vindueskarm er ikke altid let at finde planter til. Mange planter kan hurtigt få det for varmt eller få skoldede blade på den meget solrige placering. Vi har derfor lavet en plantepakke, som passer lige netop til den sydvendte vindueskarm.

Den lyse vindueskarm: Perfekt til den solrige vindueskarm

Vi har udvalgt planter, der kan klare sig godt under de ellers udfordrende forhold. Kaktusser og sukkulenter er for dig, der elsker planter som er smukke og anderledes, der samtidig nemme at passe.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Pleje

Alle planter i denne pakke er nemme at passe, hvis de bliver sat i en solrig vindueskarm.

Vanding: Planterne skal kun vandes, når deres jord er tørret ud. Paradistræet er plantet i en lerkrukke med underskål, så det skal vandes jævnligt med en større mængde vand, end den lille plante, der står i hexagonkrukken. Der er ikke drænhul i hexagonkrukkerne, så vær ekstra opmærksom på, at du ikke overvander din plante.

Lys: Sæt planterne så lyst som muligt, gerne i direkte sollys. Derfor er din lysevindueskarm den helt optimale placering.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×