535 DKK

Denne pakke er sammensat særligt til placeringer, hvor der er begrænset naturligt lys. Det er planter, der trives på mindre lyse placeringer og i nordvendte vindueskarme.

(alle planter i de tilplantes i klassiske terracotta krukker med tilhørende underfade)

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Stk.

Beskrivelse

Det er ikke altid let at finde ud af hvilke planter, der egner sig til den mørke vindueskarm, eller til en placering lidt længere inde i et lyst rum. Alle planter elsker lys, men nogle er mere tolerante over for skyggefulde placeringer. Det er dog vigtigt, at de har adgang til noget naturligt lys. Vi har lavet en plantepakke, som passer lige netop til dette.

Klassisk udtryk til den mørke vindueskarm

Vi har sammensat en pakke, som rummer to små og en mellemstore plante med forskelligt udtryk, så du kan skabe en skøn grøn vindueskarm.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst plejer dine planter, så kan du booke Freja til at komme ud og gå det hele igennem sammen med jer! Læs mere om vores Planteservice lige her!

..

Pleje

Alle planter i denne pakke er nemme at passe og har det godt i din nordvendte vindueskarm.

Vanding: Det er vigtigt at planternes jord tørrer ud imellem vandingerne, ellers er der risiko for at rødderne rådner. Jo mørkere end plante står, jo mindre vand skal den også have.

Lys: Planterne trives i en nordvendt vindueskarm, eller et par meter væk fra et solrigt vindue. De kan ikke lide direkte sollys, og får brankede og krøllede blade af dette.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP