Den mørke vindueskarm

Fra 410 kr.

Ryd
Stk.

Denne pakke er sammensat særligt til placeringer, hvor der er begrænset naturligt lys. Det er planter, der trives på mindre lyse placeringer og i nordvendte vindueskarme.

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Den mørke vindueskarm er ikke altid let at finde planter til. Denne plantepakke egner sig til den nordvendte vindueskarm eller til en placering lidt længere inde i et lyst rum. Alle planter elsker lys, men nogle er mere tolerante over for mere skyggefulde placeringer. Det er dog vigtigt, at de kan få noget naturligt lys.

Den mørke vindueskarm: Til de nordvendte vinduer

Vi har sammensat en pakke, som rummer to små og en mellemstore plante med forskelligt udtryk, så du kan skabe en skøn, grøn vindueskarm. De udvalgte planter er alle nemme at passe, og du kan læse meget mere om deres behov under ‘Pleje’.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Pleje

Alle planter i denne pakke er nemme at passe og har det godt i din nordvendte vindueskarm.

Vanding: Det er vigtigt at planternes jord tørrer ud imellem vandingerne, ellers er der risiko for at rødderne rådner. Jo mørkere end plante står, jo mindre vand skal den også have.

Lys: Planterne trives i en nordvendt vindueskarm, eller et par meter væk fra et solrigt vindue. De kan ikke lide direkte sollys, og får brankede og krøllede blade af dette.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×