Den Rosa Blomsterkasse

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Den Rosa Blomsterkasse er favoritkassen til dig, der ønsker et hyggeligt og indbydende uderum. 

spirer1

Nem

Trives bedst på din solrige altan

vand2

Vand ca. 2 gange om ugen

højde

Ca. 25-45 cm høj med kasse

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 2211757000000-1 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Den Rosa Blomsterkasse er til dig, som er sikker på nuancen, men ønsker at blive overrasket med sæsonens flotteste planter. Så lad os bestemme indholdet i din altankasse, og sammensætte de planter som står skarpest lige nu. Vores gartner vælger blandt rosa blomster og planter som er flottest netop når din altankasse skal tilplantes. Så kan du bare læne dig tilbage og nyde et smukt og hyggeligt uderum. 

Den Rosa Blomsterkasse: Overrask dig selv med rosa nuancer

Når du vælger denne favoritkasse kan du ende med at få planter ind af døren, som du ikke finder i vores Fyld-selv univers. Du vil derfor ikke vide, hvad du får hjem til altanen. Du kan dog være helt sikker på, at vi har gjort os yderst umage for at vælge de helt rigtige rosa planter til dig.

Vi glæder os til at overraske dig med en flot altankasse med rosa blomster og planter!

Smukke altankasser kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de færdigfyldte eller dem du selv sammensætter. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Vanding: Vand den godt cirka 2 gange om ugen om sommeren. I tørre perioder kan det være at du bør vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud. Om vinteren er det vigtigt at der ikke står vand i altankassen, når der er frost. Sørg derfor for at få tømt din altankasse inden den første frost, så rødderne ikke fryser, hvis der er vinterhårdføre planter i din altankasse.

Placering: Planterne tåler alt fra delvis sol til sol. Sørg for at finde planter, som kan trives på din altan, så du har mulighed for at opnå succes med dit grønne uderum.

TOP
×