Den Skyggetolerante Altanpakke

Fra 2,495 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med halvskygge til skygge

vand2

Vandes ca. 1-2 gange om ugen

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 2231809000000 Kategorier: , , , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Vi er den perfekte plantepakke til dig der har en skyggefuld altan. Vi trives dog også godt på en altan med delvis sol. Det har aldrig været nemmere at indrette din altan med flotte planter!

Vi tilpasser plantepakkerne alt efter sæson, så kun det flotteste kommer hjem til dig – du kan derfor opleve mindre variationer ift. den illustrerede plantepakke.

Den Skyggetolerante Altanpakke indeholder :

1 stk. Hortensia i Greenify Udendørskrukke Ø40 – Vælg mellem rosa, blålilla eller hvid

1 stk. Hosta i Greenify Udendørskrukke Ø32

1 stk. Den Skyggetolerante Altankasse 75 cm inkl. ophæng

1 stk. Greenify Universalgødning

Den Skyggetolerante Altanpakke består af to Greenify Udendørskrukker, en Greenify Altankasse på 75 cm tilplantet med et flot mix af skyggetolerante planter, som passer til sæsonen,  samt en flaske af vores universalgødning. Krukker og altankasse er Greenifys eget design i genbrugsplast med vandreservoir og overløb, for at give dine planter de bedste vækstbetingelser året rundt.

Gå på opdagelse blandt alle vores Altanpakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Yderligere information

Vælg krukke

,

Vælg altankasse

Stor grå altankasse (75 cm)

Vælg farve

, , , , ,

pleje

Placering: Jeg trives bedst på en placering med halvskygge til skygge. 

Vanding: Afhænger af vejrforholdene. Hvis det er tørt og solrigt skal jeg vandes noget mere – specielt i højsommeren hvor jeg kan være en smule sårbar. Er det derimod vådt og koldt skal du passe på, at jeg ikke drukner – sørg for at jeg kan komme af med overskydende vand, og fjern evt. bundproppen i krukken i perioder med meget regn, hvis jeg er plantet i en af de smarte Greenify Udendørskrukker. Husk at vind og blæst er med til at udtørre planterne. Har du brug for hjælp til at vide hvornår jeg har brug for vand, så vil jeg klart anbefale Greenifys Fugtmåler – den hjælper dig til at vide hvornår jeg er tørstig!

Gødning: Vi elsker Greenifys Universalgødning, som gør os ekstra sunde og stærke – du kan bruge gødningen til alle dine planter, ude som inde i vækstsæsonen fra marts-oktober. Dine planter vil takke dig!

TOP
×