175 DKK545 DKK

Den Stedsegrønne  er favoritkassen til dig, der ønsker en grøn altan året rundt.

spirer1

Nem

placering2

Trives bedst på din lyse altan

vand2

Vand ca. 2 gange om ugen

højde

Ca. 20-35 cm høj med kasse

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Den stedsegrønne er favoritkassen til dig, der er gerne vil have en grøn altan året rundt uden at udskifte hver sæson. Alle planter er nøje udvalgt, så de passer til det danske klima.

Den Stedsegrønne består af:

  • Broget Benved
  • Lammeøre
  • Lavendel

Broget Benved: Den smukke brogede plante giver lidt spil til de mere grønne planter i kassen. En stedsegrøn og hårdfør plante, som du kan nyde året rundt.

Lammeøre: En stedsegrøn plante i en sølvgrå nuance med bløde blade – deraf navnet Lammeøre. Den bliver ca. 10-45 cm høj og er vinterhårdfør. Den vil derfor kunne plantes over i en krukke sammen med de andre planter, eller stå i altankassen vinteren over.

Lavendel: En hårdfør lavendel, som kan trives i din altankasse. Lavendel bliver ca. 20-40 cm høj. Den vil kunne plantes over i en krukke eller stå i altankassen vinteren over.

Find alle vores favoritkasser lige her! Du kan også gå på opdagelse i vores ‘Sammensæt Selv’-univers og finde dine efterårsfavoritter!

NB! Vi forbeholder os ret til at udskifte til en anden mynte hvis en af de anførte planter ikke længere er på lager…

Pleje

Vanding: Vand den godt cirka 2 gange om ugen. I tørre perioder bør du dog vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud.

Sollys: Planterne tåler alt fra skygge til sol.

TOP