Den stedsegrønne

Fra 195 kr.

Ryd
Stk.

Den Stedsegrønne  er favoritkassen til dig, der ønsker en grøn altan året rundt.

spirer1 Nem

placering2 Trives bedst på din lyse altan

vand2 Vand ca. 2 gange om ugen

højde Ca. 20-35 cm høj med kasse

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Den Stedsegrønne er favoritkassen til dig, der er gerne vil have en grøn altan året rundt uden at udskifte hver sæson. Alle planter er nøje udvalgt, så de passer til det danske klima.

Den Stedsegrønne: Grøn altan året rundt

Med denne altankasse fra Greenify vælger vores gartner stedsegrønne planter, der passer sammen og til årstiden. Du vil derfor modtage smukke planter, der har det godt under de samme vilkår og som klæder hinanden. Dette er altankassen for dig, som gerne vil have en grøn altan hele året.

Smukke altankasser kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de færdigfyldte eller dem du selv sammensætter. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Vanding: Vand den godt cirka 2 gange om ugen. I tørre perioder bør du dog vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud.

Sollys: Planterne tåler alt fra skygge til sol.

TOP
×