Den Tørketolerante Kasse

Fra 195 kr.

Ryd
Stk.

Den Tørketolerante Kasse er favoritkassen til dig, der ønsker planter til den solrige altan

spirer1

Nem

Trives bedst på din meget solrige og tørre altan

vand2

Vand ca. 2 gange om ugen

højde

Ca. 25-45 cm høj med kasse

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 2211777000000 Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Den Tørketolerante Kasse er det perfekte til den solrige altan – eller den rejselystne altanindehaver. Den sammensættes af forskellige sukkulentlignende planter, såsom Husløg og Stenurt. Den sammensættes forskelligt hver gang, så du ved ikke helt, hvilke planter du får, men du er sikker på, at din altankasse er helt unik.

Den Tørketolerante Kasse: Til den varme altan

Stenurt er en planteslægt på cirka 50 forskellige kendte arter, som er spredt udover den nordlige halvkugle. Det er sukkulente stauder med lav vækst og tykke blade, som gør at den trives på mere tørre placeringer. Planten kan få små blomster i forskellige farver alt efter arten.

Husløg er også kendt som Sempervivum, som betyder “altid levende”. De findes på nordeuropæiske bjergegne og meget brugt i stenbede herhjemme. Blomsterne er stjerneformede eller klokkeformede alt efter arten og springer ud sidst på sommeren.

Smukke altankasser kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de færdigfyldte eller dem du selv sammensætter. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Vanding: Vand den godt cirka 2 gange om ugen om sommeren. I tørre perioder kan det være at du bør vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud. Om vinteren er det vigtigt at der ikke står vand i altankassen, når der er frost. Sørg derfor for at få tømt din altankasse for vand inden den første frost, så rødderne ikke fryser, hvis der er vinterhårdføre planter i din altankasse.

Placering: Planterne tåler alt fra delvis sol til sol. Sørg for at finde planter, som kan trives på din altan, så du har mulighed for at opnå succes med dit grønne uderum.

TOP
×