Den Vindtolerante Altankasse

Fra 195 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives bedst på en placering med sol til halvskygge

vand2

Vand ca. 2 gange om ugen

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Vi er den perfekte altankasse til dig der har en vindudsat altan. Vi tolererer meget blæst, men trives bestemt også uden. Vi er nemme og trives både i solen og halvskygge. Det har aldrig været nemmere at indrette din altan med flotte planter.  

Den Vindtolerante Altankasse: 

Når du vælger den Vindtolerante Altankasse vælger vores gartner blandt vindtolerante blomster og planter, som er flottest lige nu. Du kan derfor ende med at få planter ind af døren, som du ikke finder i vores Fyld-selv univers. Hvad du får hjem til altanen vil derfor være en overraskelse. Du kan dog være helt sikker på, at vi har gjort os yderst umage for at vælge de helt rigtige planter planter til dig. 

Smukke altankasser kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de færdigfyldte eller dem du selv sammensætter. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Placering: Jeg trives bedst på en placering med fuld sol til halvskygge.

Vanding: Vand den godt cirka 2 gange om ugen om sommeren. I tørre perioder kan det være at du bør vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud. Om vinteren er det vigtigt at der ikke står vand i altankassen, når der er frost. Sørg derfor for at få tømt din altankasse inden den første frost, så rødderne ikke fryser.

Gødning: Vi elsker Greenifys Universalgødning, som gør os ekstra sunde og stærke – du kan bruge gødningen til alle dine planter, ude som inde i vækstsæsonen fra marts-oktober. Dine planter vil takke dig!

TOP
×