Dieffenbachia

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering5

Placeres hvor som helst, bare ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 50-70 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110075300000000 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dieffenbachia stammer fra Sydamerika, hvor den trives i det tropiske klima. Bladene er meget karakterfulde og udtrykket kan ændre i forhold til lysforholdene. De mørke grønne blade har smukke lysere aftegninger, som varierer fra plante til plante. Det er en meget taknemmelig plante, der trives på mørke placeringer. 

Dieffenbachia: Udtryksfuld og nøjsom

Dieffenbachia er en smuk stueplante, som passer ind i de mørkere rum, hvor der er begrænset naturligt lys. Den er vild med høj luftfugtighed, som den kender fra Sydamerika, så du kan med fordel forstøve eller overbruse den for at øge luftfugtigheden. Så får du en meget glad plante!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Dieffenbachia reflector er en mørketolerant plante, som kan stå på en ret så skyggefuld placering. Den vil helst have lov til at tørre ud mellem vanding, da den ikke tåler overvanding. Så stik en finger i jorden, inden du vander den og tøm underskålen efter vanding. Den vil helst stå i et rum, hvor temperaturen er mellem 13-24 C, så derfor egner den sig også til de fleste placeringer i dit hjem.

Dieffenbachia er en meget udtryksfuld plante, og den viser, hvordan den har det. Står den i direkte sol vil du opleve at bladene bliver broget. Er bladene derimod mindre brogede, så er det fordi den står for mørkt.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×