Dr. Houseplant

175 kr.

På lager

Stk.

Format: Hardback

Sprog: Engelsk

Sideantal: 160

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Dr. Houseplant af William Davidson indeholder alt hvad du behøver at vide om vedligeholdelse og pleje af dine yndlingsplanter, fra vanding, gødning og temperatur til behandling af sygdomme, valg af sunde planter og behandling af skadedyr og insekter.

Dr. Houseplant: Fra valg til velvære

Forfatteren, William Davidson, sørger for at tage dig gennem alle de vigtige overvejelser fra før køb til sygdomme og symptomer. Han går i dybden med en lang række klassiske stueplanter, så du kan tage et velovervejet ‘plantevalg’ og sørge for, at det i sidste ende er den helt rette planter du vælger. Valg af planter handler nemlig både om de ydre omstændigheder, såsom placering og lysforhold. Og det handler om hvor udfordret du ønsker at blive. Nogle planter kræver nemlig mere opmærksomhed end andre. Men med Dr. Houseplant i hånden så er du hjulpet godt på vej til din næste jungleudvidelse.

Denne bog er også den perfekte gave til din bedste planteven eller som et dekorativt element til sofabordet! Se hele vores udvalg af plantebøger.

Plantepleje

Er du blevet inspireret til at pleje dine planter? Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Køb og læs bogen samt anskaf dig det bedste planteplejeudstyr. Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine plantebøger, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer bøger, plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet. Du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg
TOP
×