Dværgabrikos – Aprigold

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering4

Placeres på din solrige altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 80-100 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Dværgabrikos er et fint lille træ med blomstring i april, som er ideelt til altanen eller i en krukke i haven. Som navnet antyder er det ikke en hurtigt voksende plante og den vil forblive til den lille side. Der vil komme store mørkegule frugter, som vil modne i august og frem til slutningen af september. Frugterne er kendetegnet ved en sød abrikossmag med fast kød.

DVÆRGABRIKOS: SMAGEN AF SOMMER

I forhold til træets lille størrelse vil du ved optimal pasning opleve mange frugter. Dværgabrikos vil helst placeres på et lunt og solrigt sted. Det er et rimeligt hårdfør træ, og du kan pakke træet ind for at beskytte det mod frost og stille det i læ, da det ikke nyder de kolde dage lige så meget som de varme.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

PLEJE

Lad ikke jorden tørre helt ud og sørg for at gøde i vækstperioden. Så er du næsten sikker på at få et smukt og stærkt træ. Velegnet til krukke og udplantning i have. Blomstring april. frugter til august-september. Sol og halv skygge.

TOP
×