Dværgfersken

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering4

Placeres på din solrige altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 80-100 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Dværgfersken er et lille, yndigt frugttræ som får lyserøde blomster i det tidlige forår. Denne Dværgfersken er langsomvoksende og tilhører en slægt af lave, tætte frugttræer – perfekt velegnet til krukken på altanen. Frugttræet forbliver til den lille side på maksimalt 1-2 meter. Der kommer små til mellemstore mørkerøde, lodne frugter som modner i slutningen af august til september.

DVÆRGFERSKEN: DUFTEN AF SOMMER

Dværgfersken vil helst placeres på et lunt og solrigt sted. Du kan pakke træet ind i vintermånederne for at beskytte det mod frost og stille det i læ. Frugttræet skal stå under halvtag i vinterhalvåret for at beskytte mod den kolde regn, som træet ikke tåler.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Yderligere information

Vælg størrelse

PLEJE

Lad ikke jorden tørre helt ud og sørg for at gøde i vækstperioden. Så er du næsten sikker på at få et smukt og stærkt træ.

Velegnet i krukke. Blomstring marts-april med smukke lyserøde blomster. Frugter til august-september. Trives i sol og halv skygge. Rimelig hårdfør, men skal stå under halvtag i vinterhalvåret for at beskytte mod den kolde regn, som træet ikke tåler.

TOP
×