Dværgpalme

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering3

Placeres i fuld sol beskyttet mod vind

vand2

Tåler udtørring

højde

Ca. 80 cm med krukke

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220049900000000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Giv din altan eller terrasse en sydlandsk stemning med den smukke og eksotiske dværgpalme. Den er nem at holde, stedsegrøn og fyldig. En favorit blandt mange, da den lader tankerne søge mod syden og rolige omgivelser.

DVÆRGPALME: EKSOTISK PALME MED FYLDE

Dværgpalme (Chamaerops humilis) er en palme med flotte vifteformede blade. Palmen er den eneste vildtvoksende palme i Europa.  Palmen trives bedst på en placering med fuld til delvis sol. Om sommeren skal den have rigeligt med vand og gødes regelmæssigt. Om vinteren skal palmen vandes sparsomt og beskyttes mod frost. Palmen tåler frost ned til ca. -5 grader. Palmen kan med fordel placeres opad en husmur og i læ for blæst. Om vinteren kan det være en god ide at overdække palmen for at give yderligere beskyttelse.

Gør dine planter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Dværgpalmen har det bedst i fuld sol. Den skal vandes regelmæssigt, men tåler dog at tørre meget ud. I foråret beskæres de ældste og grimmeste blade. Om vinteren skal palmen vandes sparsomt og beskyttes mod frost. Palmen kan med fordel placeres opad en husmur og i læ for blæst. Ved hård frost kan det være en god ide at overdække palmen for at give yderligere beskyttelse. Bladene bindes op, så de beskyttes mod hård vind og snetryk.

TOP
×