145 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering4

Trives bedst på en solrig altan

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 50-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Lad den søde duft af syren omfavne din altan med en Dværgsyren. De smukke purpurrøde blomster samles i fyldige toppe som tilsammen danner en tæt forgrenet busk. Den kan med tiden favne bredt og blive 1,5 m høj og bred.

Dværgsyren: Når en blomstring ikke er nok

Dværgsyrenen er løvfældende, dog blomstrer den i længere tid end normalt – Blomstringen starter allerede i maj og kan fortsætte helt til oktober. Planten er vinterhårdfør og tåler let frost, og kan stå ude året rundet og på din terrasse eller altan. I perioder med hård frost er det en fordel at beskytte planten ved at overdække den, og stille den i læ op ad en husmur.

Hver plante er unik

Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

 ..

pleje

Dværgsyren er glad for en solrig plads på din altan.
Om vinteren vil Dværgsyrenen gerne opbevares lyst og den skal planten beskyttes mod frost. Det gør du ved at stille den i læ op ad husmuren og dække jorden til med grangrene. Du kan med fordel gøde din Dværgsyren i vækstsæsonen fra forår til efterår.

Du kunne også være interesseret i...

TOP