EcoStyle Insektfri

Fra 130 kr.

Ryd
Stk.

Du kan bruge EcoStyle Insektfri både inden- og udendørs – til pryd- og spiselige planter.

Størrelser 0,5 liter eller 1,0 liter

Beskrivelse

Det aktive stof i EcoStyle Insektfri er pyrethrum, som er et naturligt udtræk fra Chrysanthemum Cinerariifolium. Bærestoffet er rapsolie, så du kan med god samvittighed anvende dette mod de trælse insekter. Det er ikke skadeligt for planterne og er nedbrudt efter et døgn. Herefter er der ikke rester af produktet på planten. Ved kraftigt insektangreb kan det være nødvendigt at gentage behandlingen efter en uge. Den kan anvendes både på prydplanter, men også på spiselige afgrøder som frugttræer og grøntsager.

Sådan bruger du EcoStyle Insektfri

EcoStyle Insektfri er færdigblandet og klar til brug. Produktet kommer i en flaske med spray.

Sprøjt direkte på de inficerede blade – både på over- og undersiden af bladet, da dyrene kan gemme sig. Sprøjt så insekterne er dækket, men undgå at det drypper på andre plantedele.

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg

Indhold

Insektmiddel 364-6 (klar til brug) indeholder pyrethrin (I+II) 0,0459 g/l (0,005% w/w) og rapsolie 8,25 g/l. (0,8% w/w).

Pyrethrin I+II (pyrethrum) er et udtræk af krysantemumblomsten blandet med rapsolie.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

Pleje

EcoStyle Insektfri er blandet og klar til brug. 0,5 liter rækker til cirka 20 m2 og 1 liter rækker til ca. 40 m2.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

TOP
×