EcoStyle Insektfri

Fra 130 DKK

Ryd
Stk.

Du kan bruge EcoStyle Insektfri både inden- og udendørs – til pryd- og spiselige planter.

Størrelser 0,5 liter eller 1,0 liter

Beskrivelse

Det aktive stof i EcoStyle Insektfri er pyrethrum, som er et naturligt udtræk fra Chrysanthemum Cinerariifolium. Bærestoffet er rapsolie, så du kan med god samvittighed anvende dette mod de trælse insekter. Det er ikke skadeligt for planterne og er nedbrudt efter et døgn. Herefter er der ikke rester af produktet på planten. Ved kraftigt insektangreb kan det være nødvendigt at gentage behandlingen efter en uge. Den kan anvendes både på prydplanter, men også på spiselige afgrøder som frugttræer og grøntsager.

Sådan bruger du EcoStyle Insektfri:

EcoStyle Insektfri er færdigblandet og klar til brug og kommer i en flaske med spray.

Sprøjt direkte på de inficerede blade – både over- og underside på bladet, da dyrene kan gemme sig. Sprøjt så insekterne er dækket, men undgå at det drypper på andre plantedele.

 

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Indhold

Insektmiddel 364-6 (klar til brug) indeholder pyrethrin (I+II) 0,0459 g/l (0,005% w/w) og rapsolie 8,25 g/l. (0,8% w/w).

Pyrethrin I+II (pyrethrum) er et udtræk af krysantemumblomsten blandet med rapsolie.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

Pleje

EcoStyle Insektfri er blandet og klar til brug. 0,5 liter rækker til cirka 20 m2 og 1 liter rækker til ca. 40 m2.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

TOP
×