145 DKK925 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering4

Trives bedst i både sol og halvskygge på din altan

vand2

Moderat vanding

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Prydgræsser som den elefantgræs kan både give en vild og frodig altan, men er også fin til et mere stilfuldt og rent look. De er nogle af de nemmeste planter at have udendørs, da de kræver minimal pleje. Prydgræsser angribes sjældent af skadedyr og sygdomme, og er derfor den perfekte plante for begyndere.

Elefantgræs: Højt græs på altanen

Elefantgræs har lette nærmest svævende mørkegrønne blade og et smukt brunt aks, med et rødligt skær. Elefantgræs blomstrer i juli-december, er hårdfør og stedsegrøn. Elefantgræs bliver omkring 2 meter højt og trives på en solrig placering i en veldrænet jord.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

Yderligere information

Vælg størrelse

100-120 cm, 70-90 cm

Pleje

Denne græs trives både i sol og halvskygge. Husk at vande den godt, da for meget tørke kan give tørre strå.
Vi anbefaler at tilvælge vores Greenify udendørskrukker med vandreservoir. De er frostsikre og bidrager til det stilfulde og rene look.

TOP