Elefantgræs

Fra 250 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering4

Trives bedst i både sol og halvskygge på din altan

vand2

Moderat vanding

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220098400000000 Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

Elefantgræs kan både give en vild og frodig altan, men er også fin til et mere stilfuldt og rent look. De er nogle af de nemmeste planter at have udendørs, da de kræver minimal pleje. Prydgræsser angribes sjældent af skadedyr og sygdomme, og er derfor den perfekte plante for begyndere.

Elefantgræs: Højt græs på altanen

Den har lette nærmest svævende mørkegrønne blade og et smukt rød-brunt aks. Elefantgræs blomstrer i juli-december, er hårdfør og stedsegrøn. Denne græs bliver omkring 2 meter højt og trives på en solrig placering i en veldrænet jord. Væksten starter i foråret og vokser sig flot hen over sommeren.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Denne græs trives både i sol og halvskygge. Husk at vande den godt, da for meget tørke kan give tørre strå. Bør klippes tilbage i det tidlige forår, for at opnå flottest vækst til den nye sæson.
Vi anbefaler at tilvælge vores Greenify udendørskrukker med vandreservoir. De er frostsikre og bidrager til det stilfulde og rene look.

TOP
×