Epiphyllum Anguliger

Fra 350 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering4

Trives de fleste steder, så længe der ikke er fuld skygge

vand2

Vandes når jorden er tør, ca. hver 14. dag

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik

Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Epiphyllum Anguliger også kaldet ‘Fiskebenskaktus‘ eller ‘Bæverhale‘ er en meget karakteristisk plante med smukke bølgede blade. Planten kommer oprindeligt fra Mellemamerika, og kan få nogle fantastiske smukke blomster. 

Epiphyllum: Den bølgede bladkaktus

Planten har en hængende vækst, og er derfor velegnet til at hænge op i en flot hængekrukke eller sætte på en hylde, hvor dens smukke blade kan nydes fra alle vinkler. Den kaldes også en bladkaktus eller en epifytkaktus. Den skiller sig ud fra klassiske kaktusser, da den ikke har nogle pigge, men i stedet har lange flade sukkulente blade. 

Stueplanter er en nem og hurtigt tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.
Gør din Epiphyllum, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i dit hjem.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens. Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Epiphyllum er oprindeligt fra et tropisk klima, så derfor trives den bedst på en lys placering med høj luftfugtighed. Planten kan sagtens tåle at stå i direkte sollys, den skal bare have mere vand så. Det er vigtigt, at den får lov til at tørre ud mellem vanding. Hvis bladene bliver rynkede og slappe, er det højst sandsyneligt fordi den mangler vand. I efteråret kan Epiphyllum lave nogle fantastisk smukke blomster i hvid og orange. Hvis din plante sætter blomsterknopper, skal du holde lidt igen med vandingen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×