Epiphyllum Anguliger

Fra 350 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering4

Trives de fleste steder, så længe der ikke er fuld skygge

vand2

Vandes når jorden er tør, ca. hver 14. dag

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik

Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Epiphyllum Anguliger også kaldet ‘Fiskebenskaktus’  eller ‘Bæverhale’ er en meget karakteristisk plante med smukke bølgede blade. Planten kommer oprindeligt fra Mellemamerika, og kan få nogle fantastiske smukke blomster. 

Epiphyllum: Den bølgede bladkaktus

Planten har en hængende vækst, og er derfor velegnet til at hænge op i en flot hængekrukke eller sætte på en hylde, hvor dens smukke blade kan nydes fra alle vinkler. 
Den kaldes også en bladkaktus eller en epifytkaktus. Den skiller sig ud fra klassiske kaktusser, da den ikke har nogle pigge, men har lange flade sukkulente blade. 

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Epiphyllum er oprindeligt fra et tropisk klima, så derfor trives den bedst på en lys placering med høj luftfugtighed. Planten kan sagtens tåle at stå i direkte sollys, den skal bare have mere vand så. Det er vigtigt, at den får lov til at tørre ud mellem vanding. Hvis bladene bliver rynkede og slappe, er det højst sandsyneligt fordi den mangler vand. I efteråret kan Epiphyllum lave nogle fantastisk smukke blomster i hvid og orange. Hvis din plante sætter blomsterknopper, skal du holde lidt igen med vandingen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×