Epipremnum Pinnatum ‘Blue Form’

Fra 90 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver 14. dag

højde

Ca. 20-30 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Epipremnum Pinnatum ‘Blue Form’ er en smuk og unik stueplante, der vil tilføje et strejf af farve og elegance til enhver indretning. Med dens smukke mørkegrønne blade med blålige nuancer og en klatrende vækst, er denne plante en perfekt tilføjelse til enhver hjem.

Epipremnum Pinnatum ‘Blue Form’:

Epipremnum Pinnatum ‘Blue Form’ stammer fra tropiske regioner i Asien og Stillehavsøerne, herunder Malaysia, Indonesien og Filippinerne. I naturen er den en klatreplante, der vokser op ad træer og klippeskrænter. Planten har en klatrende vækst og kan nå en højde på op til flere meter i naturen, og dens blade kan blive op til 30 cm lange.

Brug en mosstok til at yde ekstra støtte til dine klatrende planter. Ikke nok med at mossstokken gør din plante mere robust, så tilskynder den også væksten af større blade. Når din plante klatrer op af mosstokken, vil den føle støtten og naturligt producere større blade.

Er du på udkig efter flere stueplanter og er du til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære? Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Lys: Planten trives bedst på en placering med indirekte sollys. Undgå kraftigt, direkte sollys.

Vanding: Planten er ret god til at fortælle når den trænger til vand. Hvis saftspændingen ikke er høj nok, vil bladene krølle en smule sammen. Vand planten godt igennem og lad den tørre lidt ud mellem vandingerne.

Gødning: Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i planternes aktive vækstsæson fra marts-oktober med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

TOP
×