Erica Verticillata

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering i sol eller halvskygge

vand2

Vand når jorden føles tør

højde

Ca. 40-55 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Erica Verticillata er en smuk og anderledes Lyng som stammer fra Sydafrika. Den har fine klokkelignende blomster i efteråret som vil bestemt vil tilføre kulør til altanen. Den er stedsegrøn og vil pynte hele året rundt.

Erica Verticillata: Skab en farvestrålende altan

Erica Verticillata er en nøjsom og hårdfør plante, der ikke kræver meget pasning. Den har meget små stedsegrønne blade, og i efteråret kan farvestrålende blomster i lyserøde nuancer nydes. Har du lyng i krukke eller altankasse, er det vigtigt at holde øje med, at de ikke tørrer for hårdt ud.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Har du lyng i krukke eller altankasse, er det vigtigt at holde øje med, at de ikke tørrer ud. Vand den cirka 2 gange om ugen. I tørre perioder bør du dog vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud.

Sollys: Planterne tåler alt fra halvskygge til fuld sol.

TOP
×