Eucalyptus

Fra 350 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en solrig placering

Vandes når jorden er tør

højde

70-90 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220165000000000 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Eucalyptus har sin oprindelse i Australien hvor den vokser som store træer i skovområder. Herhjemme trives de bedst i krukker på altanen eller terrassen som mindre buske.

Eucalyptus: Lad duften brede sig

Den har de fineste velduftende blade i en blågrøn nuance som uden tvivl vil tilføre masser af karakter til ethvert uderum. Klip et par grene af din busk og tag dem i en vase indenfor, så du kan nyde den skønne duft af eucalyptus overalt.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

PLEJE

Eukalyptus elsker masser af sollys og trives bedst i en krukke på altanen eller terrassen hvor den kan stå i læ. Vær opmærksom på vandingen da planten ikke tåler at tørre for hårdt ud. Den bør holdes let fugtig i de varme sommermåneder.

TOP
×