Euphorbia Eritrea

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering3

Trives bedst i dit mest solrige hjørne

vand1

Vandes ca. 1 gang om måneden

højde

Findes i flere størrelser – min højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Euphorbia Eritrea, også kendt som Cowboykaktus, er en flot og iøjnefaldende sukkulent, som uden tvivl vil skabe blikfang i ethvert hjem. Lad de smukke arme omfavne din stue på skønneste, grønneste vis!

Euphorbia Eritrea: Få det vilde vesten ind i stuen

Selvom denne smukke plante ligner en kaktus, er det faktisk en sukkulent. Euphorbia er en stor slægt af sukkulenter, som blandt andet også huser Julestjernen.

Planten indeholder en hvid saft, som kan skabe irritation ved kontakt med hud og øjne.

OBS…De varierer i udtrukket og antallet af ‘grene’ varierer, da alle kaktusser er unikke.

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Euphorbia eritrea er en meget robust plante, som kun trives i direkte sollys. Mange tror fejlagtigt, at kaktusser og sukkulenter aldrig skal vandes, og derfor kan placeres mørkt. Det kunne ikke være mere forkert. Placer planten i det varmeste og lyseste vindue, og vand kun når jorden er helt tør. Det er vigtigt, at give planten meget vand af gangen, men helst kun en gang hver eller hver anden måned. Hvis din Euphorbia står mørkt, vil væksten gå i stå og den vil på et tidspunkt falde sammen og dø.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×