Fatsia

Fra 195 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Nem

Trives bedst på en lys placering, men kan også tåle let skygge

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde Højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110098000000000 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Fatsia er en karakterfuld stueplante, som har rødder i Asien. De store, grønne blade giver dit hjem en tropisk stemning.

Fatsia: Fantastisk nem og tidens favorit

Fatsia er en forholdsvis nem stueplante, da den formår at give tegn, når den mangler vand. Bladene vil begynde at hænge en smule, men så snart du har været forbi med vandkanden, så vil den rejse sig igen.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Fatsia er en forholdsvis mørketolerant plante, men den vil trives bedst og vokse hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys om sommeren, da det tørrer bladene ud. Lad jorden tørre let ud mellem vandingerne og vand godt op, når du vander. Bladene vil begynde at hænge, når planten mangler vand. Hvis jorden er tør i længere tid, vil bladene ikke rejse sig og visne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×