Fatsia

Fra 195 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Nem

Trives bedst på en lys placering, men kan også tåle let skygge

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde Højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110098000000000 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Fatsia Japonica er en karakterfuld stueplante, som har rødder i Asien. De store, grønne blade tilføjer en tropisk, jungle stemning til dit hjem.

Fatsia Japonica: Fantastisk nem og tidens favorit

Japonica er en forholdsvis nem stueplante, da den formår at give tegn på når den mangler vand. Bladene vil begynde at hænge en smule, men så snart du har været forbi med vandkanden vil den rejse sig igen.

Stueplanter er en nem og hurtigt tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Fatsia, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Fatsia er en forholdsvis mørketolerant plante, men den vil trives bedst og vokse hurtigst på en lys placering. Undgå direkte sollys om sommeren, da det tørrer bladene ud. Lad jorden tørre let ud mellem vandingerne og vand godt op, når du vander. Bladene vil begynde at hænge, når planten mangler vand. Hvis jorden er tør i længere tid, vil bladene ikke rejse sig og visne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×