Fra 250 DKK

Ferm Hexagon Pot er til dig, som nyder at have multifunktionelle, smukke ting i dit hjem. Den smukke krukke fåes i flere farver og kan bruges til opbevaring af alt fra planter til blyanter og skiller sig ud med sine rene linjer og smukke messingfarve.

Materiale: Vælg mellem massiv messing med mat polering eller pulverlakeret metal i farverne; grå, sort, blå eller dusty grøn.
Størrelse: S: 10 x 9 cm, L: 13,5 x 12 cm eller XL: 18 x 14 cm

Ryd
Stk.
Varenummer (SKU): 330010200000000 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Ferm Hexagon Pot er en meget elegant opbevaringsløsning til dine planter, smykker, kontorartikler eller andet. Vælg mellem grå, sort, dusty green eller en smuk messing. Den skiller sig ud, samtidig med at de rene linjer gør den stilren og eksklusiv at have stående fremme til skue.

Ferm Hexagon Pot: Krukke med kant

Hexagon Pot er perfekt til det eksperimenterende, men stilrene hjem, hvor der er plads til nytænkende design. Vi er ret vilde med alle mulighederne hos Greenify og bruger den både til planter, blyanter og som pynt. Du kan også bruge Ferm Plant Holder og skabe et dynamisk udtryk med planter på væggene.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor og se vores anbefalinger til de forskellige størrelser…

Yderligere information

Størrelse N/A

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige Hexagon Pots. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke Hexagon Pots:

S: Haworthia – Mickey Mouse kaktus (15-20 cm)

L: Måneskin (15-20 cm) – Guldranke (15-20 cm) – Aloe Vera (30-40 cm)

XL: Obliqua – Monstera (35-50 cm) – Guldranke (25-35 cm) – Måneskin (25-35 cm)

Det vil være en god idé at skrive, at planterne skal passe ned Hexagon Pot, så finder vi nemlig de planter der passer til i størrelsen!

Du kunne også være interesseret i...

TOP