Fra 250 DKK

Ferm Sekki Pot er til dig, som nyder at have smukke ting i dit hjem. Den smukke krukke fåes i flere farver, som alle passer i tidens jordfarvede univers.

Materiale: Ler med indvendig glasering
Størrelse: M: H: 15,7 x Ø: 13,5 cm // L: H: 17,7 x Ø 15,7 cm

Ryd
Stk.
Varenummer (SKU): 330088100000000 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

De smukke jordfarver, som Sekki Pot kommer i, er tidløse og et godt valg til dine planter. Krukkerne har drænhul i bunden og et matchende underfad, der i klassisk Ferm stil passer til perfektion. Kombinér farverne rust, charcoal og curry og skab din personlige jungle i vindueskarmen.

Ferm Sekki Pot: Tidløs krukke med gode vækstbetingelser

Drænhullet i bunden sikrer, at overskydende vand kan løbe fra, så dine planter ikke står med rødderne i vand og rådner. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor og se vores anbefalinger til de forskellige størrelser…

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige størrelser Sekki Pots. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke krukker:

M: Måneskin (15-20 cm) – Guldranke (15-20 cm)

L: Obliqua – Monstera (35-50 cm) – Guldranke (25-35 cm) –  Begonia maculata

Det vil være en god idé at skrive, at planterne skal passe ned Sekki Pot, så finder vi nemlig de planter der passer til i størrelsen!

Du kunne også være interesseret i...

TOP