Ficus Audrey

Fra 4,195 kr.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 190-210 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110096500000000 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ficus Audrey (Ficus benghalensis ‘Audrey’) stammer oprindeligt fra Asien. Det er blandt de største træer i verden og er Indiens nationaltræ.

Ficus Audrey: En, to, træ

Hvis du er vild med de klassiske Gummitræer, er denne Ficus helt sikkert også noget for dig. Bladene er ikke lyse så tykke og blanke, som Ficus elastica. Til gengæld har den flotte grønne blade med fine lyse tegninger. Det forgrenede træ er relativt nemt at holde, hvis det står lyst og får tiltrækkeligt med vand. De grå glaserede krukker kan variere i udtrykket, da de alle er udført med en unik glasur.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

 

Ficus audrey er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men ryk det gerne lidt væk fra vinduet indover sommeren, når solen stråler er stærkest.  Vi anbefaler, at du vander dit træ med 2 – 3 liter vand 1 – 3 gange om måneden, alt afhængig placering og indeklima. Ficus Audrey er ikke glad for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne din Ficus Audrey i vækstsæsonen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×