Ficus petiolaris

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Trives bedst i et lyst rum

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 20 – 30 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110092600000000 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Ficus petiolaris stammer fra Mexico, hvor den kan blive et høj træ med en knoldet stamme. Det er dog ikke noget, du skal bekymre dig om herhjemme. Som stueplante er den fin og spinkel i sin vækst de første år. Den kaldes også for ‘rock fig’, da den ofte er at finde i stenrige områder, hvor dens rødder omkranser stenene.

Ficus petiolaris: Skønne nuancer i stuen

De smukke let lyserøde årer komplimenterer de flotte dybgrønne blade. Det er helt sikkert en plante, som vil få opmærksomhed. Hvis plantes trives, vokser den hurtigt og vil sætte mange nye blade om året.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

pleje

Ficus petiolaris trives godt i et lyst rum med normal stuetemperatur; men luft­fugtigheden må gerne være så høj som mu­ligt; det kan man opnå ved hyppigt at overbruse planten med kuldslået vand. Ficus petiolaris trives bedst på placeringer med indirekte sol. Hvis den bliver udsat for direkte sol, skal du være opmærksom på at vande planten hyppigere. Vand planten når jorden er tørret let ud, men pas på den ikke bliver for tør, da dette vil medføre bladtab. Planten er ret følsom over for både under- og overvanding, så hold godt øje med jorden. Gød den gerne indover sommeren, og skru ned for vandingen om vinteren.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×