350 DKK

spirer1

Nem

placering4

Placeres i et vindstille, solrigt hjørne på din altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 60-80 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Figen trives bedst på en plads i fuld sol, og er derfor oplagt til gårdhaver eller altaner placeret langs en sydvendt mur eller en plads i læ. Træet får velduftende grønne modne frugter fra august måned, med violet frugtkød. Træet er dekorativ med sine store smukke blade, og kan blive 1 – 2 m høj og ca. 1 m bredt.

Figentræet er et relativt hårdført træ, som kan stå ude året rundt på en beskyttet plads. Ved vinterens begyndelse kan man beskytte træet ved at dække den nederste del af træet. Ved hårde vintre kan træet få frostskader – de beskadiget grene kan fjernes efter vinteren. Træet er løvfældende, således at det taber bladene hen over efteråret.

FIGEN: NÅR ALTANEN FORTJENER LIDT LÆKKERT

Når vi leverer dit figentræ er det 40-50 cm højt. Vi gør os umage for at vælge det flotteste træ til dig, men da ingen planter er ens, vil der kunne være udsving i størrelse og form.

Vælger du at modtage dit figentræ i vores Greenify krukke, vil du kunne have den stående udenfor uden bekymring. Vores Greenify krukker er nemlig frostsikre og med vandreservoir, så du ikke skal bekymre dig om overvanding. Husk bare at tage proppen ud af bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

..

Pleje

Vi sørger for at plante dit figentræ, så den har mulighed for at brede sig. Den bliver cirka på størrelse med et mindre paradisæble-træ. Dit figentræ trives bedst udendørs på en solbeskinnet plads i fugtig jord. Vi anbefaler, at du gøder dit figentræ ved hver 3. vanding.

Om vinteren er det vigtigt at der ikke står vand i bunden af krukken, som fryser til. Selvom træet er hårdfør, kan det ikke tåle at rødderne bundfryser. Stil træet i læ, gerne op ad en husmur hen over vinteren, for at beskytte mod hård frost.

Du kunne også være interesseret i...

TOP