Flerstammet Violinfigen

Fra 1,995 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 – 2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Flerstammet Violinfigen (Ficus Lyrata) er en populær stueplante med smukke violinformede blade. Planten stammer fra Vestafrika, men vokser også vildt flere steder i Sydeuropa. Violinfigen bliver allersmukkest på en lys plads, hvor den kan få lys fra flere sider samtidig. Et træ der fortjener al den opmærksom, der findes.

Flerstammet Violinfigen: Når tre passer bedre end én

Den smukke plante kommer oprindeligt fra Vest Afrika, hvor den vokser som et kæmpe stort træ. Når du vælger denne Violinfigen, så får du tre planter i én. Den er derfor mere fyldig end en traditionel Violinfigen.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Violinfigen er blevet brugt som stueplante i mange år, og trives godt i et rum med normal stuetemperatur. Når det er sagt, er bliver den glad for en overbrusning en gang imellem, da dette vil hæve luftfugtigheden. Violinfigen skal stå så lyst som muligt. Planten kan godt tåle at stå i direkte sollys, men vær ekstra opmærksom på bladene, der kan få solskoldninger. Jo mere sol planten får, jo mere vand skal den også have. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Vi anbefaler, at du vander din Flerstammet Violinfigen med 3 – 5 liter vand 1 – 4 gange om måneden, alt afhængig af placering og indeklima.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×