Flettet plantekurv

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Nu kan du købe de flotte, plantekurve i flettet rattan fra Skindbjerg

Størrelse: Ø29, Ø34 og Ø40

ø29: H: 29 cm
ø34: H: 32 cm
ø40: H: 35 cm
Varenummer (SKU): 3301400000000 Kategorier: , , , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Flettet plantekurv fra Skindbjerg produceret i rattan, som er et stærkt naturmateriale. Skinbjerg Design kan føres helt tilbage til 1947, hvor butikken åbnede i Lyngby. Virksomheden er grundlagt af kurvemager Knud Skinbjerg, som dengang gav butikken navnet Kurveindustrien Pilen. Marie Skinbjerg, Knuds datter, overtog forretningen efter sin far. Skinbjerg Design er en familievirksomhed, og i dag er de i 3. generation.

Flettet plantekurv: Sammensæt dit plantemiljø

De fine plantekurve fås i tre forskellige størrelser og kan bruges til at lave hyggelige plantemiljøer på altanen, terrassen eller i haven. Kurven er foret med klar plast så den kan bruges som planteskjuler eller til at plante direkte i. Du kan finde inspiration til, hvilke planter, som passer i de forskellige størrelser ovenfor i punktet ‘Hvilken plante passer til?’.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

 

Yderligere information

Vægt2 kg

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige størrelser. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke kurve:

ø29: AlunrodLyngVintersnebolleSlangebarkfyr

ø34: SkimmiaGlansmispelPenselfyr (50-70 cm)

ø40: BlågranOpstammet Himalaya CederBlå Atlasceder (140-160)

pleje

Du kan let rengøre dine kurve med en fugtig klud.

Til udendørs brug er det godt at give dem en udendørs olie et par gange om året. Det vil få kurven til at holde længere. Kurvene skal løftes lidt fra jorden, så de ikke står direkte på den fugtige jord.

TOP
×