Forgrenet Violinfigen

Fra 1,795 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

ca. 130-150 cm – højden er inkl. krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Forgrenet Violinfigen (Ficus Lyrata) er en populær stueplante med smukke violinformede blade. Planten stammer fra Vestafrika, men vokser også vildt flere steder i Sydeuropa. Violinfigen bliver allersmukkest på en lys plads, hvor den kan få lys fra flere sider samtidig. Et træ der fortjener al den opmærksom, der findes.

Forgrenet Violinfigen: Smukt træ til selv det mindste hjem

Ficus lyrata kan blive et kæmpe træ under de rette betingelser. Det tager dog sin tid, så du behøver ikke bygge en ekstra etage på endnu. Planten findes i mange former, denne version er forgrenet og mere naturlig i sit udtryk.

*Planten kan være højere end angivet i Oval Fiberbetonkrukke. Se krukkens dimensioner lige her.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Violinfigen er blevet brugt som stueplante i mange år, og trives godt i et rum med normal stuetemperatur. Når det er sagt, er bliver den glad for en overbrusning en gang imellem, da dette vil hæve luftfugtigheden. Violinfigen skal stå så lyst som muligt. Planten kan godt tåle at stå i direkte sollys, men vær ekstra opmærksom på bladene, der kan få solskoldninger. Jo mere sol planten får, jo mere vand skal den også have.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×