Fredslilje

Fra 650 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering5

Placeres hvor som helst, bare ikke i direkte sollys

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 80-100 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Fredslilje (Spathiphyllum wallisii) stammer fra Sydamerika, hvor den trives i det tropiske klima. Bladene er store og karakterfulde, og den skyder ofte fine hvide blomster. Det er en meget taknemmelig plante, der trives bedst i indirekte sollys, men den kan også trives på de lidt mørkere placeringer.

Fredslilje: Luftrensende favorit

Fredsliljen er en smuk stueplante, som passer perfekt til dem der ønsker sig en stor gulvplante der er let at passe. Planten er kendt for at være særligt luftrensende.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover Fredsliljen er nogle særligt luftrensende planter fx et gummitræ, en guldranke eller ZZ-planten. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber og de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør din Fredslilje, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig! Se vores udvalg af planteplejeprodukter.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Fredsliljen er en skøn, luftrensende plante, som kan stå på de fleste placeringer, bare ikke i direkte sollys. Planten er glad for vand, så giv den rigeligt med vand. Hvis planten mangler vand, vil den hurtigt fortælle dig det ved at hænge med bladene. 

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×