Fredslilje

Fra 650 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering5

Placeres hvor som helst, bare ikke i direkte sollys

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 80-100 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Fredslilje (Spathiphyllum wallisii) stammer fra Sydamerika, hvor den trives i det tropiske klima. Bladene er store og  karakterfulde, og den skyder ofte fine hvide blomster. Det er en meget taknemmelig plante, der også kan trives på de lidt mørkere placeringer. 

Fredslilje: Luftrensende favorit

Fredsliljen er en smuk stueplante, som passer perfekt til dem der ønsker sig en stor gulvplante der er let at passe. Planten er kendt for at være særligt luftrensende og du kan finde alle de særligt luftrensende planter her!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

 

pleje

Fredsliljen er en skøn, luftrensende plante, som kan stå på de fleste placeringer, bare ikke i direkte sollys. Planten er glad for vand, så giv den rigeligt med vand. Hvis planten mangler vand, vil den hurtigt fortælle dig det ved at hænge med bladene. 

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×