Frøbomber

195 kr.

Stk.

Frøbomber sammensat af 52 nøje udvalgte blomsterfrø.

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

De nyudviklede blomsterfrø-bomber øger spireprocenten og biodiversiteten og er gennem en vildere natur med til at sikre bedre vilkår for sommerfugle, insekter og planter.

Blomsterfrøene er indkapslet i ler og kompost. Det giver en unik beskyttelse mod mus og fugle, og samtidig sker fordelingen af frøene let og uden såmaskine, inden den vilde have eksploderer i flotte farver til glæde for både insekter og mennesker.

De forskellige sorter i blandingen er nøje udvalgt for deres farver og uimodståelige nektar til sommerfugle, og samtidig giver de et fantastisk skue, når de vilde, farverige blomster folder sig ud.

Frøbomber: Skab et uderum der summer af liv!

Frøbomberne skal enten i jorden mellem marts og juni eller mellem august og oktober. De strøs ud med hånden på fræset, ukrudtsfri jord og tromles, inden der vandes – i tørre perioder skal de vandes hver anden dag, indtil de spirer.

Er bomberne sået mellem marts og juni, finder første blomstring sted mellem juni og oktober og derefter i det følgende forår. Er de sået mellem august og oktober, skal man vente til marts det følgende år for at se de første vilde blomster.

Efter afblomstring i efteråret klippes blomsterne ned i 10-15 cm. højde med buskrydder, og afklippet ligger typisk i 14 dage og kaster frø, inden det ryddes væk.

I foråret (april/Maj) skal arealet eftersås med 20-40 % frøbomber på bare pletter. Herefter vil de blomstre i hele sæsonen – år efter år.

1 kg vilde blomsterfrø dækker et areal på 5-10 m2 afhængigt af, hvor tæt man ønsker beplantningen.

Yderligere information

Vægt1 kg

Pleje

Opbevares tørt og helst også køligt. Undgå direkte solpåvirkning.

TOP
×