Gavekort (elektronisk)

Fra 100 DKK

Ryd
Stk.

Giv en let vej til et grønt hjem. Med et gavekort fra Greenify kan du forkæle én af dem du holder af. Lad din mor, kollega, kæreste eller lillebror vælge blandt alle Greenify’s produkter på webshoppen; stueplanter, altankasser, krukker og meget mere. Vi garanterer, at de vil elske dig for det!

Sådan gør du:

  1. Vælg eller indtast det ønskede beløb
  2. Tilføj gavekortet til kurven
  3. Efter købet er gennemført, modtager du dit gavekort på e-mail

OBS! Hvis du i stedet ønsker et fysisk gavekort, så klik her

Beskrivelse

Kan du ikke lige bestemme dig for en gave, så er et gavekort til Greenify et oplagt valg. Elektronisk Gavekort til Greenify er ikke som alle andre gavekort. Selvom det kan virke som den nemme løsning, så er det faktisk en meget personlig gave. Modtager bestemmer selv, om det skal bruges på at forskønne indendørs eller udendørs. Om det er til planter eller plantetilbehør. Et meget personligt gavekort til planteelskeren i dit liv!

Et elektronisk Gavekort fra Greenify gælder i 12 mdr. fra udstedelsesdato.

Et elektronisk Gavekort kan anvendes til alle planter, krukker og tilbehør på vores webshop. Tag et smugkig på udvalget her:

 

OBS! Du kan opleve problemer med at modtage dit gavekort, såfremt du har en hotmail. Kontakt os eventuelt på info@greenify.dk, hvis du ikke modtager dit gavekort. Sørg for at gemme din ordrekvittering efter endt køb.

Tjek Saldo

Er du i tvivl om, hvad værdien af dit gavekort er, så tjek saldoen her!

Du kunne også være interesseret i...

TOP