Greenify Bladgødning

295 kr.

Stk.

Greenifys Bladgødning ‘Jungle Mist’ er en specialudviklet mikronæringsgødning som holder dine planters blade sunde og modstandsdygtige overfor bladsvampe. Produktet er miljøvenligt og skånsomt for både planter og natur.

Indeholder:

Størrelse 500 ml

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Greenify Bladgødning ‘Jungle Mist’ indeholder mikronæringsstoffer, tang, planteolierne tea tree, nellike og citronnelle samt afspændingsmiddel og magnesium. Mikronæringsstofferne forebygger jern-, kobber-, magnesium og zink-mangel. Planteolierne giver planten flotte, naturligt blanke blade og afspændingsmidlet hjælper planten med at optage mikronæringsstofferne gennem bladene.

Din bladgødning kommer i et sæt af to smukke flasker i hærdet glas. Den ene flaske indeholder bladgødningen som koncentrat og den anden modtager du tom. I den tomme flaske skal koncentraten fortyndes med vand og herefter er den klar til at blive forstøvet på plantens blade.

Sådan bruger du Greenify Bladgødning

Greenifys Bladgødning kan anvendes 2-4 gange om måneden året rundt på indendørsplanter. Bladgødningen kan også anvendes på dine udendørsplanter i vækstsæsonen fra marts-oktober.

Brugsanvisning

  • Koncentraten fortyndes og blandes med vand i den tomme sprayflaske. Ryst blandingen godt før brug.
  • Spray den færdigblandet bladgødning på plantens blade i en afstand på ca. 35 cm.
  • Anvend ikke bladgødningen i direkte sollys og mod tekstiler eller lignende. Ved sjældne og følsomme planter bør man forsøgsvis prøve på et enkelt blad inden hele planten forstøves.

NB: Bladgødningen er et ekstra skud kærlighed til dine planter og skal ikke ses som en erstatning til normal gødning.

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og tilbehør direkte til din dør i hele landet – du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt1.5 kg

Emballage

Din Bladgødning pakkes forsvarligt – både med omtanke for miljøet, men også så den kommer sikkert frem.

Du modtager din Bladgødning i en FSC-certificeret papkasse med fyld af tørret, dansk ålegræs – et 100% naturmateriale som er bionedbrydeligt og CO2-neutralt.

Ålegræsset er opskyl fra danske strande og kyster hvor tørringen herefter foregår i solen og vinden. Det har ingen grim lugt, men har derimod en mild duft af hø.

Fyldet forhindrer ikke kun skader under forsendelse, men kan efterfølgende bruges som ekstra næring til dine planter. Brug fyldet som gødning i haven, altankassen eller i dine krukker hvor det vil afgive mineraler, vitaminer og næringsstoffer til dine planter.

Pleje

Bør opbevares frostfrit, mørkt og udenfor børns rækkevidde.

Blandingen skal anvendes inden 8 dage. Du bør rense sig spray flaske mellem blandinger, da de æteriske olier ellers kan sætte sig i forstøverhovedet og gøre det lidt mere besværligt at spraye.

TOP
×