Greenify Fugtmåler til planter

135 kr.

Stk.

Få helt styr på dine planters vandbehov med Greenify’s fugtmåler – brug den samme på alle dine planter!

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter.

Guide: Sådan anvendes din Greenify Fugtmåler til planter

Stik fugtmåleren ned i plantens jord, aflæs måleren, tag måleren op og tør den af. Stik altid fugtmåleren i planten flere forskellige steder, for at sikre dig, at jorden er lige fugtig/tør i hele krukken.

Måleren kan bruges på planter, træer og altankasser både ude og inde.

DRY: Jorden er tør og du bør som udgangspunkt vande din plante.

MOIST: Jorden er fugtig og du kan som udgangspunkt vente et par dage med at vande din plante.

WET: Jorden er våd og du bør ikke vande din plante.

HUSK! Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.
Du kan læse mere om de forskellige planters behov under hver enkelt plante her på webshoppen og på vores planteguide.

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet leveres i en FSC-certificeret papkasse med fyld af tørret, dansk ålegræs – et 100% naturmateriale som er bionedbrydeligt og CO2-neutralt. Ålegræsset forhindrer ikke kun skader under forsendelse, men kan efterfølgende bruges som ekstra næring til dine planter, som vil afgive mineraler, vitaminer og næringsstoffer. Derudover består af kittet af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.4 kg
Størrelse20 cm

Pleje af fugtmåler

Tør fugtmåleren af efter brug og lad den ikke stå i planten. Fugtmåleren er en hjælpende hånd til dine planter, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

TOP
×