Greenify universalgødning

95 kr.

Stk.

Greenify’s universalgødning er en sammensætning af nogle af de bedste ingredienser, som sørger for en stærk vækst. Du kan bruge gødningen både inden- og udendørs. Din gødning kommer i en smuk flaske i stentøj som er miljøvenlig og dekorativ til altanen eller terrassen.

Størrelse 0,75 liter

Beskrivelse

Greenify Universalgødning ‘Plante Eliksir’ 3-0-6 med tang og 100% organisk. Gødningen kommer i en smuk og dekorativ stentøjsflaske, som du sagtens kan beholde, når gødningen er brugt op. Greenify’s universalgødning er tilsat 10 % tangekstrakt, som indeholder naturlige sporstoffer og mineraler. Tang anvendes som en naturlig biostimulans, som stimulerer jordens mikroflora og giver planterne den optimale trivsel og plantesundhed.

‘Plante Eliksiren’ giver sunde og stærke blade – helt naturligt. Eliksiren kan anvendes både indendørs og udendørs, i både altankasser, krukker og stueplanter.

Sådan doserer du Greenify Universalgødning

  • 5 ml til l liter vand
  • Anvendes ugentligt i vækstsæsonen fra marts-oktober
  • 0,75 liter gødning rækker til 150 l vand, som svarer til en altankasses vandforbrug fra april-september måned.

Brugsanvisning

  • Gødningen skal rystes godt før brug og blandes med vand i vandkanden
  • Vask hænderne efter brug
  • Blandingen kan holde sig i op til 24 timer efter blanding
  • Gødningen skal opbevares frostfrit, mørkt og udenfor børn og dyrs rækkevidde.

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify Universalgødning, Greenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus – du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Størrelse30 cm

Pleje

Gødningen bør opbevares frostfrit, mørkt og udenfor børns rækkevidde.

 

TOP
×