Greenifys Altankasser

Fra 225 kr.

Ryd
Stk.

Nu kan du købe Greenifys flotte, frostsikre altankasser uden fyld. Altankassernes vandreservoir gør det nemt for dig at holde dine planter flotte. OBS! Ophæng følger ikke med – men find dem lige her!

Størrelse:
Længde: 55 cm (lille altankasse) / 75 cm (stor altankasse)
Bredde i toppen: 16,5 cm
Bredde i bunden: 12,5 cm
Højde: 17 cm

Beskrivelse

Greenifys altankasser er udviklet til at give dine planter de bedste betingelser, så det bliver så nemt som muligt for dig at få naturen tættere på. Altankasserne er lette, frostsikre og selvfølgeligt produceret i miljøvenligt genbrugsplast. Vores altankasse er lavet med et intelligent drænsystem og overløb, som sikrer at overskydende vand løber fra, så dine planter ikke drukner. Desuden indeholder altankassen et vandreservoir, som opsamler overskydende vand, så dine planter holder sig fugtigere længere. Det øger planternes levetid og gør det nemmere for dig at holde dine planter flotte.

Godt at vide om Greenifys altankasser:

  • De er frostsikre, så du kan have dem stående udenfor året rundt
  • De har et vandreservoir, som gør det nemt for dig at holde dine planter flotte
  • De er produceret af genbrugsplast, så du kan have en pæn altan med god samvittighed
  • De kommer med et drænsystem i bunden, så overskydende vand kan løbe fra – OBS! Hvis du stiller din altankasse indendøre skal du stille den på noget som kan gribe det overskydende vand.
    OBS: Om vinteren bør du fjerne proppen i bunden af altankassen, så der ikke ligger vand og bundfryser, som også vil fryse rødderne på dine planter!

..

Specifikationer

Vores krukker og altankasser er produceret i miljøvenligt genbrugsplast!

Vores egne krukker og altankasser er udviklet til at give dine planter de bedste betingelser uden at gå på kompromis med miljøet. Krukkerne er lette, frostsikre og produceret i materialet SPW, som er et blandingsmateriale bestående af genbrugsmaterialer. “S” = Stone powder “P” = Plastic og “W” = wood dust.

Plasten består af polyethylene og polypropylene. Materialet er patenteret og udviklet netop for at få krukker og kasser som er lettere, solide, frostsikre og mere miljøvenlige end mange andre lignende produkter på markedet.

pleje

Du kan let rengøre din altankasse med en fugtig klud.

TOP
×