Greenify Plantekasser

Fra 1,995 kr.

Ryd
Stk.

Nu kan du købe Greenifys flotte, frostsikre plantekasser. Plantekassernes vandreservoir gør det nemt for dig at holde dine planter flotte. Planterkasserne har hjul under så du nemt kan flytte kasserne rundt.

Størrelse:
Længde: 100 cm
Bredde i toppen: 45 cm
Bredde i bunden: 40 cm
Højde: 45 cm

Beskrivelse

Greenifys plantekasser er udviklet til at give dine planter de bedste betingelser, så det bliver så nemt som muligt for dig at få naturen tættere på. Plantekasserne er lette, frostsikre og selvfølgeligt produceret i miljøvenligt genbrugsplast. Vores plantekasse er lavet med et intelligent drænsystem og overløb, som sikrer at overskydende vand løber fra, så dine planter ikke drukner. Desuden indeholder plantekassen et vandreservoir, som opsamler overskydende vand, så dine planter holder sig fugtigere længere. Det øger planternes levetid og gør det nemmere for dig at holde dine planter flotte.

Godt at vide om Greenifys plantekasser:

  • De er frostsikre, så du kan have dem stående udenfor året rundt
  • De har et vandreservoir, som gør det nemt for dig at holde dine planter flotte
  • De har hjul under, så du nemt kan flytte plantekassen
  • De er produceret af genbrugsplast, så du kan have en pæn altan med god samvittighed
  • De kommer med et drænsystem i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.
    OBS: Om vinteren bør du fjerne proppen i bunden af plantekassen, så der ikke ligger vand og bundfryser, som også vil fryse rødderne på dine planter!

Greenify Plantekasser passer sammen med altankasser og krukker, som ligeledes er produceret i genbrugsplast.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Yderligere information

VægtN/A

Specifikationer

Vores krukker, altankasser og plantekasser er produceret i miljøvenligt genbrugsplast!

Vores egne krukker, altankasser og plantekasser er udviklet til at give dine planter de bedste betingelser uden at gå på kompromis med miljøet. De er lette, frostsikre og produceret i materialet SPW, som er et blandingsmateriale bestående af genbrugsmaterialer. “S” = Stone powder “P” = Plastic og “W” = wood dust.

Plasten består af polyethylene og polypropylene. Materialet er patenteret og udviklet netop for at få krukker og kasser som er lettere, solide, frostsikre og mere miljøvenlige end mange andre lignende produkter på markedet.

pleje

Du kan let rengøre din plantekasse med en fugtig klud.

TOP
×