Guldranke i terracotta krukke med underfad + Greenify Fugtmåler

350 kr.

Stk.

spirer1

Nem

placering5

Placeres hvor som helst, bare ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 – 2 gange hver 14. dag

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Guldranke (Epipremnum aureum) stammer fra Asien, hvor den vokser op ad træstammerne. Bladene er hjerteformede med gule tegninger, som bliver kraftigere jo mere lys den får. I den vilde natur kan bladene blive fem gange større end dem vi ser i de danske hjem.

Guldranke: Det kravlende guld

Guldranken er en smuk stueplante, som du enten kan lade hænge ud over potten eller lade den kravle op ad noget. Planten er en af de bedste førstegangsplanter da den er utrolig nem at passe, og skal helst tørre ud mellem vandingerne. Så hvis det halter lidt med dine grønne fingre, er guldranken et godt bud at starte ud med. Derudover er planten også kendt for sine luftrensende egenskaber.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i krukken og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Guldranken er en dejlig nem plante, som ikke kræver så meget pleje. Den optimale placering er i et lyst rum, gerne i nærheden af et vindue. Når det er sagt, kan den sagtens klare sig på mørkere placeringer, den vil bare ikke vokse lige så meget. Planten kan blive slap og solskoldet, hvis den står i et vindue med direkte sollys, så undgå dette. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne. Planten kan sagtens tåle at være tør i et par dage, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet. Små planter har som regel brug for at blive vandet oftere end store, da den lille jordmængde ofte tørrer hurtigere ud.

Bliver din Guldranke for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×