Guldskælbregne

Fra 135 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med halvskygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 45-65 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220163500000000 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Guldskælbregne er en smuk plante med mørkegrønne, snitdelte blade som uden tvivl vil tilføre et frodigt og grønt indspark til dit uderum.

Guldskælbregne: Til den mørke altan

Planten er velegnet til krukken på altanen med begrænset sollys, da bregner oftest er at finde i de mørkere afkroge af haven eller i skovbundens dyb.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Trives bedst på en placering med halvskygge eller vandrende sollys. Planter tåler ikke kraftigt, direkte sollys. Hold jorden let fugtig i de varme sommermåneder.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!.

TOP
×