Havtorn

Fra 275 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en solrig placering

Vandes 1-2 gange om ugen

højde

70-90 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220169300000000 Kategorier: , , , , , , Tag:

Beskrivelse

Havtorn er en smuk og rustik busk med sølv-grønne blade, som sætter fine orangegule bær, der er fulde af antioxidanter og vitaminer. Den får små hvide blomster omkring maj/juni og sætter efterfølgende sine bær i sensommeren, som først rigtig modner når der har været den første nattefrost.

Havtorn: Til den vindfulde altan

Det er en meget hårdfør plante, som trives fint på en placering med kraftig vind. Busken er løvfældende og bliver omkring 2-3 meter høj.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

PLEJE

Havtorn er en hårdfør plante, den behøver derfor ikke meget pleje. Den må gerne tørre ud mellem vandingerne og bør kun vandes i meget tørre perioder.
TOP
×