Himalaya Ceder

Fra 1,195 DKK

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Placeres i det lyse hjørne af din altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

Ca. 100-120 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Himalaya Ceder (Cedrus Deodara) er et smukt stedsegrønt nåletræ med flotte, sølvgrønne nåle. Træet kan blive op til 12 meter højt med en krone på op til 4 meter i bredden. Under de rette forhold vil træet udvikle kogler.

Himalaya Ceder: æstetisk og elegant nåletræ

Himalaya Cederen skiller sig ud fra de mere robuste grantræer, som man kan finde i de danske skove. Træet er mere elegant og lettere i sit udtryk. Dog har det stadig de stedsegrønne kvaliteter, som hører grantræer til. Himalaya Cederen kan bruges i udendørs krukker og i bede og vil trives helt fint i en almindelig havejord. Himalaya Ceder træet tåler dog ikke kraftig vind, så sørg for at stille dit træ i læ for vintervindene.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Dit Himalaya Ceder er et vindfølsomt udendørstræ. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at stille dit træ i læ for vind og vejr. Træet har det allerbedst i solen, så sørg for, at dit træ får masser af sol!

TOP
×