Hjertephilodendron

Fra 65 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering5

Kan placeres de fleste steder – dog ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Hjertephilodendron (Philodendron scandens) stammer fra Sydamerika, hvor den vokser op ad træstammerne på de andre træer. Philodendron betyder, på latin, elsker af træer. I den vilde natur kan de hjerteformede bladene blive fem gange større end dem vi ser i de danske hjem. 

Hjertephilodendron: Kravlende kærlighed

Hjertephilodendron er blevet brugt som stueplante i mange år, og bliver ofte solgt som en hængeplante du kan lade hænge ud over potten eller lade den kravle op ad noget. Den er utrolig nem at passe, og kan sagtens tåle at tørre ud mellem vanding. Den er en god første gangs stueplante til dig der ønsker at nyde den naturlige skønhed af planter, men uden for meget vedligeholdelse. Derudover er planten også kendt for sine luftrensende egenskaber.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover Hjertephilodendron er nogle særligt luftrensende planter fx en guldranke, et gummitræ, en fredslilje eller ZZ-planten. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber og de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud her.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør din Hjertephilodendron, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i krukken med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Hjertephilodendron er en dejlig nem plante, som ikke kræver så meget pleje. Den optimale placering er i et lyst rum, gerne i nærheden af et vindue. Når det er sagt, kan Hjertephilodendron sagtens klare sig på mørkere placeringer, den vil bare ikke vokse lige så meget. Planten kan blive slap og solskoldet, hvis den står i et vindue med direkte sollys, så undgå dette. Lad jorden tørre ud imellem vandingerne. Planten kan sagtens tåle at være tør i et par dage, men hvis bladene mister saftspændingen og bliver slappe, er det på tide at få vandet. Små planter har som regel brug for at blive vandet oftere end store, da den lille jordmængde ofte tørrer hurtigere ud. 

Bliver din Hjertephilodendron for stor, så kan du sagtens beskære den. Hvis du gør det i vækstperioden, vil planten hurtigt vokse videre. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×