Høstanemone

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys eller halvskygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Høstanemone er en smuk staude der forlænger sommeren med sin blomstring helt ind i efteråret.

Høstanemone: Blomstring helt ind i efteråret

Høstanemonens blomstring begynder i sensommeren og holder et godt stykke ind i efteråret. Planten har store, åbne blomsterstande på lange blomsterstængler. Den har mange blomsterknopper på hver stængel der springer ud på skift. Høstanemonen har derfor en lang blomstringstid som kan nydes helt ind i efteråret.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Yderligere information

Vælg størrelse

,

pleje

Høstanemonen er ikke en super krævende plante hvis man giver den de rigtige betingelser. Høstanemonen er fra naturens hånd en skovbundsplante og trives derfor godt på en placering med let skygge eller indirekte sollys – for meget kraftigt sollys kan svitse de fine blade. Hold jorden let fugtig, men aldrig drivvåd. Høstanemonen tåler ikke at tørre for hårdt ud mellem vandingerne.

TOP
×