Fra 95 DKK

spirer1

Nem

placering2

Placeres et lyst sted i dit hjem, uden direkte sollys

vand2

Giv mig vand ca. 1 gang om ugen

højde

Ca. 25 -45 cm inklusiv krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.
Varenummer (SKU): 110069600000000 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Homalomena rubescens, bedre kendt som “Home Alone”, er en nyere stueplante, der kommer fra de tropiske regnskove. Det er en stor favorit blandt planteejere, da den er let at passe og tolerant overfor lave lysforhold.

Home Alone: Nem og levende

Hvis du har glemt at vande din Home Alone, skal den nok gøre dig opmærksom på det. De grønne hjerteformede blade med de rødlige stængler vil begynde at hænge, hvis jorden bliver for tør. Når du har vandet planten vil den rejse sig igen i løbet af en dags tid…

Pleje

Home Alone er en super nem plante at holde. Den trives bedst på en lys placering, men den kan også sagtens klare sig på en plads lidt væk fra vinduet. Planten vil fortælle dig, hvis den har brug for vand, ved at hænge med bladene. Jo lysere din Home Alone står, jo oftere skal den have vand. Du skal dog passe på direkte sollys om sommeren, da det kan skade din plante.

Du kan med fordel gøde din plante ugentligt i vækstsæsonen!

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP