Home Alone

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering2

Placeres et lyst sted i dit hjem, uden direkte sollys

vand2

Giv mig vand ca. 1 gang om ugen

højde

Ca. 25 -45 cm inklusiv krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110069600000000 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Home Alone, også kendt som Homalomena rubescens, er en nyere stueplante, der kommer fra de tropiske regnskove. Det er en stor favorit blandt planteejere, da den er let at passe og relativt tolerant overfor dårligere lysforhold, såsom en nordvendt vindueskarm.

Home Alone: Nem og levende

Hvis du har glemt at vande den, skal den nok gøre dig opmærksom på det. De grønne hjerteformede blade med de rødlige stængler vil begynde at hænge, hvis jorden bliver for tør. Når du har vandet planten vil den rejse sig igen i løbet af en dags tid. Så bliver det nærmest ikke nemmere at have planter!

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Find endnu flere planter lige her!

Pleje

Home Alone er en super nem plante at holde. Den trives bedst på en lys placering, men den kan også sagtens klare sig på en plads lidt væk fra vinduet. Planten vil fortælle dig, hvis den har brug for vand, ved at hænge med bladene. Jo lysere din Home Alone står, jo oftere skal den have vand. Du skal dog passe på direkte sollys om sommeren, da det kan skade din plante.

Du kan med fordel gøde din plante ugentligt i vækstsæsonen!

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×