Hornviolkassen

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvor stor bliver jeg? ca. 20-30 cm høj med altankasse

Hvor krævende er jeg? Nem

Hvor har jeg det bedst? På en lys altan eller terrasse

Hvor tørstig er jeg? Giv mig vand ca. 2-4 gange om ugen

Varenummer (SKU): 221003700000000 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Med Hornviolkassen får du en farverig og smuk favoritkasse som står med små fine blomster hele sommeren. Med denne favoritkasse får du en altankasse fyldt med de skønne hornvioler som pynter på altanen i de tidlige forårsmåneder. Hornviolerne kommer i fine lyse nuancer, så du kan få en blomstrende altan allerede nu. Skriv gerne en bemærkning med dine favoritnuancer – så vil vi gøre vores for at finde et match!

HORNVIOLKASSEN – DIN GENVEJ TIL EN YNDIG FORÅRSALTAN

Du kan bruge Hornviolerne til at sætte farve på sommerens salater eller smukke kager, da blomsterne er spiselige. Når de afblomstrer, kan du med fordel klippe dem ned til 5 cm over jorden – så skyder blomsterne frem igen. Hvis du allerede har en altankasse fra Greenify, så kan du blot bestille vores genfyldskasse, som er lige til at sætte ned i din altankasse.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Hornvioler er nemme, blomstrende stauder, som du kan nyde år efter år. De kan tåle lettere frost, så de er den optimale altanpryd i det tidlige forår. De kan beundres helt ind i efteråret, hvis du blot sørger for at give dem vand og gødning efter behov og nippe visne dele – dette påvirker nemlig blomstringen.

Vand dine Hornvioler regelmæssigt og vær ekstra opmærksom i tørre perioder. Hvis det regner meget i en periode, kan det være en fordel at fjerne bundproppen i krukken eller altankassen, så overskydende vand kan løbe fra – så slipper Hornviolerne også for at stå med rødderne i vand, hvilket de ikke bryder sig om.

TOP
×