295 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives på de fleste placeringer – også en blæsende altan

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Lad altanen blive en fryd for øjet med de smukke blålige blomster på Hortensia Endless Summer. Nyd den hele sommeren og glæd dig over en farverig sommeraltan.

Hortensia Endless Summer: Hårdfør Hortensia

Den blå Hortensia  Endless Summer blomstrer allerede i maj og står smukt på altanen henover sommeren. Denne er den mest vinterhårdføre af Hortensia og kan stå ude året rundt på din terrasse eller altan. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at overdække den og stille den i læ op ad en husmur.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Den blå Hortensia trives i både sol, regn og frost – og selv på en blæsende altan. Sørg for ikke at vande blomsterne, med direkte ned i jorden.

Om vinteren vil Hortensiaen gerne opbevares lyst. Du kan med fordel gøde din Hortensia i vækstsæsonen fra forår til efterår. Kan beskæres i det tidlige forår efter den sidste frost.

Du kunne også være interesseret i...

TOP