Hortensia Magical

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives på de fleste placeringer

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220083000000000 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lad altanen blive en fryd for øjet med de smukke blomster på den Hortensia Magical. Nyd fra midten af maj og glæd dig over en farverig altan året rundt.

Hortensia Magical: Lad årstiden afspejles med blomstring fra maj-nov

Den fine Hortensia blomstrer allerede i maj og står smukt på altanen henover sommeren. I blomstringsperioden skifter den farve og afspejler årstiden. I sommerperioden vil farverne være lyse og sommerlige, hvorimod efteråret vil byde på mørkere og dybere farver. Planten kan stå ude året rundt på din terrasse eller altan. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at overdække den og stille den i læ op ad en husmur.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Den rosa Hortensia trives i både sol, regn og frost. Sørg for ikke at vande blomsterne, men vand direkte i jorden. Hold gerne jorden jævnt fugtig.

Om vinteren vil Hortensiaen gerne opbevares lyst. Du kan med fordel gøde din Hortensia i vækstsæsonen fra forår til efterår.

TOP
×