Hostakassen

Fra 195 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives bedst på din skyggefulde altan

vand2

Vand ca. 2 gange om ugen

højde

Ca. 25-35 cm høj med kasse

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 2211737000000 Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Hosta er en populær staude og med rette. Der findes mange sorter, alle med smukke og karakterfulde blade i brogede variationer og forskellige grønne nuancer. Hosta egner sig godt i krukker og altankasser. Hosta blomstrer som udgangspunkt fra juni-august med elegante blomster. Hostakassen er vinterhårdfør og trives bedst på en placering med delvis skygge. Planten vil også klare sig fint på en placering med fuld skygge, så vil blomstringen bare være mindre kraftig – så den perfekte altankasse til den nordvendte altan eller i den skyggefulde gårdhave. 

Hostakassen: Grøn glæde år efter år

Hostakassen vil visne ned om efteråret, men skyder på ny til foråret. Du behøver ikke klippe planten ned, men kan til foråret fjerne de visne blomstertoppe, inden den på ny vil sætte nye blomsterknoppe. 

Når du vælger en færdigfyldt altankasse med Hosta vælger vi altid de flotteste planter, hvorfor sammensætningen kan variere. 

Smukke altankasser kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de færdigfyldte eller dem du selv sammensætter. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Er du til minimal udskiftning og en rød tråd år efter år, så skal du vælge Hostakassen, da den er spækket med stauder. Stauder er en fællesbetegnelse for mange forskellige planter, som er flerårige – altså de kan komme igen år efter år.

Vanding: Vand den godt cirka 2 gange om ugen om sommeren. I tørre perioder kan det være at du bør vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud. Om vinteren er det vigtigt at der ikke står vand i altankassen, når der er frost. Sørg derfor for at få tømt din altankasse inden den første frost, så rødderne ikke fryser. 

Placering: Planterne tåler alt fra skygge til delvis sol. Sørg for at finde planter, som kan trives på din altan, så du har mulighed for at opnå succes med dit grønne uderum.

TOP
×